"Как вероломный спецназ НАБУ избил сотрудников ГПУ": Лещенко розвінчав легенду НАБУ з приводу об'єкта стеження

НАБУ здійснювала зовнішнє спостереження за Сусом в рамках одного з кримінальних проваджень, робила це згідно із санкціями суду.

Сергій Лещенко. Фото: stanislavske.tv.

Під час стеження в Києві, через яке виник скандал між співробітниками Національного антикорупційного бюро та Генпрокуратури, представники НАБУ добували відомості про керівника одного з департаментів ГПУ Дмитра Суса. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Когда НАБУ начало отработку Дмитрия Суса, одного из руководителей карманного "департамента Кононенко-Грановского" в Генпрокуратуре, пришлось, сломя голову, броситься на защиту "своего" ценного прокурорского сотрудника", - написав він.

Нардеп зазначив, що сьогодні в ЗМІ тиражують історію про те, що "вероломный спецназ НАБУ избил сотрудников Генпрокуратуры. Зверски, едва не распял на капоте Audi Q7". "НАБУ осуществляла внешнее наблюдение за Сусом в рамках одного из уголовных производств, делала это согласно санкциям суда. После чего прокурорские, не имея на то никакого права, захватили сотрудников наружки НАБУ. Это вообще как называется? На основании чего сотрудники прокуратуры произвели задержание сотрудника правоохранительных органов при исполнении служебных обязанностей. Понятное дело, отбивать своих приехал спецназ НАБУ", - повідомив Лещенко.

Він порадив представникам НАБУ "йти до кінця". "Вы не представляете, какой будет вой, когда начнете аресты по делу Мартыненко. Или Пашинского. Или Кононенко-Суркиса-Крючкова. Но помните - люди всегда с вами. И если надо - выйдут за вас на улицу", - написав нардеп.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...