"Как же так, "православные"? - У Криму обікрали «екс-міністра ДНР»

Сепаратисти вирішили, що злодії були "таємними патріотами" "псевдореспубліки".

Сепаратистські номери авто. Фото: dnr-news.com.

Сім'я колишнього міністра ДНР», а зараз самозваного «мера» Дебальцевого Олексія Грановського була обкрадена в Криму невідомими «патріотами»: вони обдерли з номерів машини «донецького чиновника» «наклейки з кольорами прапора ДНР і орлом». Про це написала у соцмережі Наталія Грановська, передають Патріоти України.

Сепаратистка вирішила, що наклейки з атрибутикою «ДНР» поздирали таємні «патріоти Донецької республіки», які проживають в Криму. «Є патріоти Республіки в Криму! Вночі, біля автомобіля, з держномерів відклеїли наклейки з кольорами прапора "ДНР" і орлом. Мені не шкода. Наклейки яскраві, об'ємні і тепер чийсь холодильник буде просто красунчик!», - заявила Грановська.

Повідомлення про крадіжку прокоментували користувачі соцмереж. Одна з підписниць зазначила, що машина Грановських ще легко відбулася: «Добре, що не разом з номерами. Ввічливо». А дехто Zhegosh Preobrazhenskiyа, іронізуючи з приводу скарг Грановської щодо відсутності світла в Криму і згаслої ялинки, підкреслив, що якби «грабіжники» ще й підпалили машину, то у світлі пожежі, вона могла б побачити севастопольську новорічну ялинку.

«Шкода не підпалили, могла б ялинку побачити з попереднього поста.... наклейки таки прикрашають... денце унітазу в туалеті у Артбухти. Приїжджайте ще, котікі дарагіє. Будемо раді бачити», - написав Preobrazhenskiyа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...