"Какая подлость": Через заяву віце-президента США у Мюнхені у Кремлі дуже засмучені, кажуть, що не очікували "такого від США"

Майкл Пенс заявив, що Російська Федерація має відповідальніше ставитися до своїх обов’язків в рамках Мінських угод та почати прикладати зусилля для того, щоб відносини з Україною були налагоджені.

Майкл Пенс. Фото: NGNews.org.

Москва засмучена з приводу заяв віце-президента Сполучених Штатів Майкла Пенса в ході Мюнхенської конференції з питань безпеки щодо відповідальності Російської Федерації за виконання Мінських домовленостей. Про це заявив керівник комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов, повідомляє російський «Інтерфакс», передають Патріоти України.

«Ми дуже розчаровані з приводу заяви американського віце-президента Майкла Пенса у зв’язку з тим, що Сполучені Штати мають позицію, що саме російська сторона несе повну відповідальність за реалізацію Мінських угод», - сказав він. При цьому Косачов наголосив, що Росія виступає «лише стороною-гарантом дотримання Мінських угод так само як і Німеччина та Франція», тим самим в черговий раз відхрещуючись від того, що саме Росія являється ініціатором війни з Україною.

Як повідомлялося раніше, віце-президента США Майкл Пенс заявив, що Російська Федерація має відповідальніше ставитися до своїх обов’язків в рамках Мінських угод та почати прикладати зусилля для того, щоб відносини з Україною були налагоджені. При цьому представник США наголосив, що Вашингтон буде і надалі продовжувати шукати зв’язки з Росією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...