Калюжі дивного рожевого кольору: На Прикарпатті прорвало каналізацію (фото)

На місце прориву викликали екологів, які відберуть проби води.
Екологи ще не зробили висновків, яка рідина забарвила калюжі. Фото: КУРС.

У Тисмениці Івано-Франківської області прорвало каналізацію поблизу хутрофірми. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "КУРС".

Учора поблизу хутрофірм у Тисмениці на Прикарпатті прорвало каналізацію. У дворах людей розлились калюжі рожевого кольору. Як повідомили в міськраді, це вже не перший випадок за місяць. Екологічна інспекція вже робила перевірки, проте висновку ще надала. Тож поки невідомо, що за рідина розлилась, чому виник прорив та хто відповідальний.

На місце прориву знову викликали екологів, які відберуть проби води. Міський голова Тисмениці Степан Сворак повідомив, що звертатиметься до райдержадміністрації з проханням допомогти вирішити проблему.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...