Хай звикають жити у лайні з дитинства: У Росії побудували гірки для малечі з крижаних фекалій

З жовтого льоду побудована дитяча гірка, а чистий лід використовували для огорожі, щоб він не так кидався в очі.​

У Лабитнангі вирішили порадувати малечу "каналізаційним атракціоном". Фото: URA.RU.

Ямальський громадський працівник Станіслав П'яних домагається від влади округу і муніципалітету відповіді, чому льодове містечко в Лабитнангі зробили з льоду, що містить нечистоти. П'яних розповів «URA.RU», що лід вирізали з озера, куди зливається вся міська каналізація, передають Патріоти України.

«Я приехал в Лабытнанги в 2002 году, и туда уже шла труба, по которой идет слив канализации, в том числе из больницы, медлаборатории, морга. Подрядчики администрации ежегодно оттуда берут лед для детского городка, потому что до чистого льда реки Ханмей далеко ездить. Но в этом году качество этого льда особенно заметно — он желтый, в цвет нечистот», - обурюється громадський працівник. П'яних стурбований тим, що діти можуть підхопити якусь заразу, катаючись на гірці з такого льоду.

У міській адміністрації не змогли прокоментувати ситуацію. Телефони прес-служби не відповідають, а заступник голови у справах освіти Світлана Драчук послалася на зайнятість. У прес-службу губернатора ЯНАО агентством відправлений запит, на момент публікації новини відповіді не отримано.
Адміністрація Лабитнангі повинна була відкрити льодове містечко на центральній площі міста 17 грудня, але підрядники не встигли в строк. Нова дата відкриття була призначена на 22 грудня, але її теж перенесли через погодні умови.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...