Канадці вимагають: Росію можуть позбавити Олімпійських ігор

На думку президента канадського олімпійського комітету Тріши Сміт, таке рішення допомогло б забезпечити чистоту майбутніх Ігор-2018.

Тріша Сміт. Фото: Рейтерс.

Національний олімпійський комітет Канади звернувся до Міжнародного олімпійського комітету (МОК) з проханням відсторонити Росію від Олімпійських ігор 2018 року, які пройдуть в Пхенчхані, повідомляє портал “Знай.Спорт”. Новину передають Патріоти України.

Президент канадського комітету Тріша Сміт закликала тимчасово відсторонити Росію, не чекаючи розслідування комісій МОК. На думку Сміт, таке рішення допомогло б забезпечити чистоту майбутніх Ігор-2018.

“Ми підтримуємо роботу двох комісій на чолі з Самуелем Шмідом і Денисом Освальдом, однак ця робота складна і вимагає часу. Якщо висновки комісій не можуть бути зроблені негайно, ми просимо вжити заходів, що включають тимчасове відсторонення Росії, для того, щоб забезпечити чистоту зимових Олімпійських ігор, до яких залишилося 112 днів”, – сказала Сміт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...