Кара небесна: У Ставропольському краї випав град розміром з тенісний м'яч (фото, відео)

У ліквідації наслідків беруть участь 453 людини і 105 одиниць техніки.

Град у Ставрополі. Фото: скріншот з відео.

У двох районах Ставропольського краю введено режим надзвичайної ситуації через погодні умови. Як повідомили в регіональному управлінні МНС, на Ставропіллі обрушилася третя хвиля граду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.ru.

У МНС оголосили, що була організована робота з надання допомоги у відновленні покрівель соціально-незахищеним верствам населення та всебічного життєзабезпечення населення. За актуальною інформацією, на відновлення покрівлі було подано 53 заявки.

Очевидці стверджують, що розмір градин, які обрушилися на Ставропіллі, досягав лісового горіха і навіть тенісного м'яча. Град зруйнував теплиці, а на реабілітацію дерев піде не менше двох років. За даними МНС, від граду найбільш постраждав сам Ставрополь, а також Левокумський, Благодарницький, Олександрівський, Петровський райони краю. Через метеоумови там періодично порушувалося електропостачання. У ліквідації наслідків беруть участь 453 людини і 105 одиниць техніки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...