Карма? Після запуску другої нитки енергомосту у Криму згорів урядовий зв'язок

Глава окупаційної влади Сергій Аксьонов заявив, що селекторний зв'язок не витримав "від радості".

Сергій Аксьонов. Фото: соцмережі.

Після запуску нової нитки енергомоста з Кубані згоріло обладнання, яке забезпечувало селекторний зв'язок російського уряду Криму з регіонами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим. Реалії.

Обладнання, яке забезпечувало селекторний зв'язок російського уряду Криму з регіонами, згоріло у вівторок після запуску другої нитки першої черги енергомоста з Кубані, тому чергове засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації провели без відеовключення з міст і районів півострова.

Про це заявив російський глава Криму Сергій Аксьонов. «Не витримав відразу трансформатор зв'язку з регіонами у нас «від радості», як тільки дали електроенергію. Працював в режимі НС, у режимі дефіциту електроенергії як годинник, а сьогодні, як тільки подали (електроенергію по другій нитці - КР) - все, кажуть, не буде зв'язку з регіонами», - заявив Аксьонов на засіданні штабу в Сімферополі ввечері 15 грудня. Як очікується, апаратуру полагодять в середу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...