Карма скреп: Під Севастополем - масштабна лісова пожежа (відео)

Зайнялась гігантська територія площею 2000 квадратних метрів.

Пожежа під Севастополем. Фото: скріншот з відео.

Територія лісосмуги загорілась у селі Фруктове, поблизу Севастополя. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"О 15:56 до оперативно-чергової зміни Центру управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по р. Севастополя надійшло повідомлення про те, що в селі Фруктове, на повороті до аеродрому "Бельбек" сталося займання лісу", – повідомляють надзвичайними окупованого півострова.

Вони зазначають, що зайнялась гігантська територія площею 2000 метрів квадратних. За інформацією відомства, займання ліквідують 14 одиниць техніки та пожежні команди. Раніше окупаційна влада вже повідомляла про високу пожежонебезпеку і аномальну спеку, яка зараз спостерігається на півострові. Через це навіть було введено обмеження щодо перебування людей у лісах.

У мережі вже з'явилося відео з палаючим лісом в селі Фруктове. Відеозапис розміщено на YouTube.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...