Катастрофа року: Названо версії падіння російського військово-транспортного літака

На місці вірогідного падіння Ту-154 знайшли масляну пляму, тож крім технічної несправності літака, розглядають також версію якості палива.

Ілюстрація:www.rbc.uaНаразі розглядають кілька версій, що призвели до падіння літака Міноборони Росії в акваторії Чорного моря. Серед них – технічна несправність літака та якість палива. Про це пише агентство Интерфакс, посилаючись на компетентне джерело, зазначають Патріоти України.

Крім того, за словами співрозмовника агентства, недалеко від аеропорту Сочі (звідки вилетів літак) є станція перелітних птахів. "Птах міг потрапити у двигун літака", – додав співрозмовник.

За його словами, на місці вірогідного падіння Ту-154 знайшли масляну пляму, тож крім технічної несправності літака, розглядають версію якості палива.

Як повідомлялося раніше, літак Ту-154 Міноборони Російської Федерації, впав у Чорне море. Там вже починають пошукові роботи. Відомо, що фрагменти літака знайшли в 6 км від берега. Відомо, що на борту було 84 пасажири. Це були музиканти російської армії та представники ЗМІ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...