"Каждой твари по паре": Стало відомо про нові втрати росіян у Сирії

Під час обстрілу загинули двоє російських та двоє сирійських військових.

Російські військові у Сирії. Фото: InformNapalm.

У Сирії загинув російський військовослужбовець, майор Сергій Бордов. Про це повідомляє Reuters із посиланням на колишнього товариша по службі Бордова В'ячеслава Павлюченка і джерело, близьке до Чорноморського флоту, передають Патріоти України із посиланням на "Дождь".

"Вони потрапили під артилерійський обстріл. Двоє наших російських військовослужбовців і двоє сирійських солдатів загинули", - розповів Павлюченко. Імені другого загиблого російського військовослужбовця він не уточнив.

Зазначається, що обстріл стався у вівторок, 18 квітня. За інформацією ЗМІ, Бордов служив у ВМФ Росії. Павлюченко заявив, що не знає, чим займався і на якій посаді був у Сирії Бордов. Він додав, що два роки тому Бордов був командиром розвідувальної роти.

Як очікується, тіло загиблого морпіха доправлять до окупованого Криму, місто Севастополь 21 квітня, наступного дня в Сімферополі повинен пройти його похорон. Варто зазначити, що Reuters називає Бордова майором, який служив у ВМФ. Найімовірніше, мова йде про капітана третього рангу (аналог звання майора в сухопутних військах і авіації).

Павлюченко також повідомив, що два роки тому Бордов керував приватною компанією, що займалася розвідкою. Чим цього разу займався в Сирії його колишній товариш, він сказати не зміг.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...