Керівник дніпропетровської лікарні та водій-волонтер постраждали під час евакуації поранених, - Яна Зінкевич

Після закінчення ротації обоє постраждалих пройдуть обстеження та необхідне лікування у лікарні ім. Мечникова.

Юрій Скребець. Фото: соцмережі.

Група медиків потрапила під обстріл під Авдіївкою. Про це в своєму "Фейсбуці" пише голова медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич, передають Патріоти України.

"Наша група на Авдіївці потрапила під обстріл на промзоні під час евакуації поранених військовослужбовців. Отримав контузію, ЗЧМТ і акубаротравму старший групи - Юрій Скребець. Він був евакуйований у 66 госпіталь (Красноармійськ). Наразі його стан стабілізувався та він повернувся назад на позицію, де відбуде ще декілька днів до закінчення своєї ротації.

Отримав контузію водій групи - Художник". Його стан стабільний, він не покидав позицію. Другий медик групи - "Мері" на щастя не постраждала. Після закінчення ротації обоє постраждалих пройдуть обстеження та необхідне лікування у лікарні ім. Мечникова", - пише Зінкевич.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...