Хай переконає кавказців, татар, бурятів, якутів: Ходорковський розповів, що має врятувати Росію від повного розпаду

За його словами, Росію намертво пов'язують не тільки тисячолітня історія, а й російську мова.

Михайло Ходорковський. Фото: Открытая Россия.

Після зміни режиму президента РФ Володимира Путіна не варто очікувати розпаду або самознищення Росії. Про це російський політик Михайло Ходорковський заявив виданню "Собеседник", передають Патріоти України.

За його словами, Росію намертво пов'язують не тільки тисячолітня історія, а й російську мова. " Россию связывает в единое целое не властная вертикаль, а культура и прежде всего язык. Я сначала сидел в пятидесяти километрах от китайской границы, а потом – в девяноста километрах от финской. То есть, как бы олицетворял собой ту самую китайско-финскую границу из анекдота. И говорили везде на одном и том же языке, том же, кстати, что и в Москве", - заявив політик.

За його словами, Росія нікуди "не розбіжиться", а сто сорок мільйонів осіб її населення тримаються не на особистості Путіна. "Мозг одного человека весит в лучшем случае два килограмма. Думать, что эти два килограмма вмещают всю Россию с ее прошлым и будущим, не может даже сам Путин", - резюмував Ходорковський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...