Харків'янин отримав рік колонії за поцуплених желейних ведмежат і бритву

​Чоловік хотів винести з супермаркету 100 грамів цукерок і картриджі для гоління.

Ілюстрація:sun.bigmir.net

Київський райсуд Харкова виніс вирок чоловікові, який здійснив крадіжку в супермаркеті на Салтовці. Як сказано в рішенні суду, в січні зловмисник взяв з магазинної полиці упаковку картриджів для бриття вартістю 412 грн і стограмову пачку жувальних цукерок-ведмежат за 32 грн. Чоловік поклав цей товар в кишені куртки і пройшов лінію кас, але на виході його затримали співробітники служби безпеки.Про це пише Сегодня, інформують Патріоти України.

Виявилося, що злочин безробітний харків'янин зробив, перебуваючи на випробувальному терміні. Раніше він був тричі судимий за операції з наркотиками, замах на злочин та крадіжку. У суді чоловік визнав свою провину і розкаявся, але служителі Феміди визнали, що виправитися без ізоляції від суспільства він не може.

Разом з невідбутою частиною покарання, злодій проведе у в'язниці один рік і один місяць. Також він повинен сплатити 184 грн судових витрат за залучення експерта.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...