"Хімікати зі США для зомбування населення": Пропаганда бойовиків вигадала нові легенди про "звірства хунти"

Військовий експерт підкреслив, що при цьому про багатомільйонні борги за воду терористи "ЛНР" не згадують, а головним винуватцем страждань мирного населення "призначили" Олександра Турчинова.

Кривавий Пастор "випив усю воду". Ілюстрація: hubs.

Члени терористичної організації "Луганська народна республіка" (ЛНР) поширили чутки про те, що Київ припинив подачу води на окуповані території Донбасу нібито з метою організувати її хімічне зараження. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Согласно информации, распространяемой боевиками среди местных жителей в "ЛНР", украинские власти дали указание организовать химическое заражение поставляемой воды "для зомбирования" населения оккупированных районов некими завезенными из США химикатами, и якобы на время запуска оборудования для "заражения" водоснабжение прекращено", - повідомив він.

Військовий експерт підкреслив, що про багатомільйонні борги за воду терористи "ЛНР" не згадують. "Одновременно в "ДНР" и "ЛНР" подконтрольные боевикам "СМИ" получили указание раздувать тему прекращения водоснабжения в контексте "зверств киевской хунты", "негуманного обращения с мирными жителями Донбасса", "преступлений украинской власти против собственного народа" (в последнем случае население "ЛДНР" представляется как "народ Украины", при этом противопоставление "ЛДНР" как неких отдельных "государственных образований" "фашистской Украине" пропагандистов не смущает). Согласно указаниям, главным виновником и инициатором данных "преступлений" Киева следует выставлять секретаря СНБО А.Турчинова", - додав Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...