Хіти тижня. "Якщо знайдете мене живою, я знаю дуже багато": Скандально відома Настя Рибка пообіцяла розповісти про причетність російських депутатів до виборів у США (відео)

​Дівчина з ескорту запропонувала викрити зв'язок депутатів РФ з Трампом і Манафортом, якщо їй допоможуть вийти з в'язниці.

Настя Рибка. Фото:Styler

Скандальна Настя Рибка (справжнє ім'я - Анастасія Вашукевіч), затримана за підозрою в організації секс-тренінгів в Таїланді, готова розсекретити причетність Росії до виборів в США, а також розповісти про зв'язки російських депутатів і американського президента Дональда Трампа. Відповідне відеозвернення вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram під час перевезення в автозаку, інформують Патріоти України.

"Друзі - американська преса! Я вам дуже багато чого не хотіла розповідати раніше. Але зараз склалася така ситуація, що нас намагаються закрити, і дуже надовго. Тому я готова вам розповісти всі ті відсутні пазли, яких вам не вистачало, підтвердити їх аудіо, відео, щодо зв'язку наших шановних депутатів з Манафортом, Трампом і з усім цим шумом про вибори в США. Я знаю дуже багато", - запевнила Рибка.

За словами дівчини, їй стало відомо, що "нас заарештували за чиїмось наказом з Бангкока, тепер комусь заплатили за те, щоб ми сіли".

"Порушили всі закони Таїланду. Ми вийшли під заставу - нас не випустили за підсумком. Тому, якщо ви мене знайдете в тайській в'язниці ще живою, я з вами з задоволенням поспілкуюся. Ви можете залишити пропозиції", - додала Рибка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...