Хіти тижня. "Його обличчя - це обличчя України": У мережі пригадали прощання з бійцем "Азова", якого ховали у відкритій труні (фото, відео, 16+)

Кадирівські найманці поглумилися над трупом, відрізали вуха.

Ілюстрація:Львівський портал

У мережі пригадали відео 2015 року, у якому відбувалося прощання з загиблими на Донбасі українськими бійцями. "Щоб пам’ятали! Ніколи не пробачу………!!!!!! На прохання матері, бійця “Азову” ховали у відкритій труні". Про це пише у своєму блозі Богдан Осінський, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Вибачаюсь за те, що пощу такі фотки…. Це боєць "Азову" Олександр Кутузакій (“Кутуз”) сьогодні одесити його, та його бойового товариша Миколу Троїцького (“Акелу”) проводили в останню путь. Бійці загинули при виконанні бойового завдання в АТО", – написав Богдан.

"На прохання матері Кутуза його ховали не в закритій труні… Всі мають бачити, що відбувається на сході. Кадирівці глумилися над трупом, відрізали вуха. Його обличчя – це обличчя України. Сьогодні таке обличчя – в усіх нас", – зазначив автор посту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...