Хіти тижня. "Ёлки-палки, лес густой": У мережі показали трасу в РФ, яка несподівано закінчується... деревами (відео)

Житель Амурської області виявив «смертельну» ділянку на російський трасі А-360 «Лена», яка несподівано переривається деревами.

На початку ролика чоловік попередив одного з водіїв про небезпеку даної ділянки траси. Після цього він зняв сам тупик, поруч з яким встановлено знак, який вказує відстань до найближчих населених пунктів, повідомляють Патріоти України.
На думку чоловіка, на ділянці постійно відбуваються події: «машини падають в кювет, втрачають бампера і врізаються в дерева». Він підкреслив, що знаків, що вказують на тупик, на трасі не встановлено.

«І ось мчиш, мчиш, все класно, швидкість 130, і закінчується дорога, асфальт. І перед вами, панове, відкривається просто ліс. Тут навіть дорожники потурбувалися - вирубали кілька дерев, щоб, коли ти злетиш з цієї дороги, ти не в дерево влетів, а між деревами, туди, подалі», - розповів чоловік.

Журналісти звернулися в дорожнє агентство, що займається будівництво траси. У прес-службі відомства зазначили, що ділянку зроблено «на майбутнє випрямлення».

«Перед в'їздом є інформаційний знак з вказівкою напрямку руху по основній дорозі. Щоб уникнути повторної появи подібних компрометуючих відео ділянку буде додатково обставлений дорожніми знаками і водоналивні блоками», - повідомили в прес-службі.

Ділянку траси А-360 «Лена» (4-38 кілометр), на якому знаходиться тупикова розв'язка, ввели в експлуатацію в 2016 році.

Федеральна автомобільна дорога А-360 «Лена» є єдиною автомагістраллю, що зв'язує Якутськ і північні райони Росії. Незважаючи на недавню реконструкцію траси, на ділянках регулярно проходять ремонтні роботи. На автомагістралі також передбачалося побудувати міст через річку Лена, але будівництво було відкладено в зв'язку з виниклою необхідністю будівництва моста через Керченську протоку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...