Хіти тижня. Щоб зупинити сили Ізраїля, путінсько-асадівська ППО випустила більше 100 ракет: Командувач ВПС ЦАХАЛа розповів, як його підлеглі громили цілі у Сирії

Як стало відомо, іранці випустили по Ізраїлю 32 ракети. 4 з них були перехоплені. Решта не долетіли до ізраїльської території.

Винищувач-бомбардувальник F35. Фото:7kanal

Командувач ВПС ЦАХАЛа генерал-майор Амікам Нуркін виступив вранці у вівторок, 22 травня, на зустрічі з командувачами ВПС 20-ти країн в штаб-квартирі ВПС в Герцлії. Про це пише 7 канал, інформують Патріоти України.

Нуркін розповів про подробиці подій двотижневої давності, коли на ракетний обстріл Ірану, здійснений з Сирії, Ізраїль відповів масованими ударами по цілях іранської військової інфраструктури в Сирії.

Нуркін повідомив, що іранці випустили по Ізраїлю 32 ракети. 4 з них були перехоплені. Решта не долетіли до території Ізраїлю.

Коли ж ізраїльські військові літаки здійснили у відповідь масоване бомбардування, по них було випущено з сирійських систем ППО понад 100 ракет.

Також Нуркін розповів про успішну операцію ВПС по знищенню тунелю в секторі Гази: "Тунель ХАМАСу, який ми атакували і знищили з повітря, був виритий на глибині 20 метрів".

І ще, за словами Нуркіна, ізраїльські системи протиповітряної оборони успішні на 85% у відображенні ворожих ракетних ударів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...