Хіти тижня. "Влучний постріл у бійницю влітає, та так що залишки бліндажу роблять феєричні кульбіти": ЗСУ знищили укріплену вогневу точку "гібридів", яка дуже дошкуляла захисникам України (відео)

Підрозділи ООС останнім часом поламали всю "гру" росіянам на "передку", що випрацьовувалась роками. Почалось тотальне знищення бронетехніки та укріплень противника, котрі намагаються тримали позиції українців під вогнем.

ООС останній час не шкодують ПРТК вітчизняного виробництва, щоб поставити ворога на місце (отже вже мають їх вже вдосталь. Протягом 2018 року за гроші Януковича закуплено 3000 ПТРК. Протягом 2018 року за гроші Януковича закуплено 3000 ПТРК). Це вже не окремі епізоди, а стала практика і реальний жах для "гібридів", зазначають Патріоти України. Адже випрацювана роками метода "пресування" позицій ЗСУ тривожним вогнем дала збій. Тепер кожна більш-менш вагома як для ракети ціль, звідки ворог веде вогонь по українским позиціям в смертельній небезпеці.

Про успіхи нової тактики свідчить той факт, що напередодні Командувач ООС генерал Наєв нагородив операторів ПТКР за влучність під час придушення вогневих точок ворога.

Черговою маленькою перемогою поділився офіцер Анатолий Штефан (Штирлиц). Пряма мова:

"Влучний постріл або як у бойницю влітає ОСине жало, та так що залишки бліндажу роблять феєричні кульбіти у повітрі. За даними розвідки кулеметний розрахунок окупантів знищено, два бойовика підписали контракт з #200_бригадою, а воїни ОСи наразі вільно пересуваються на своїй позиції. Вірте в воїнів! Вірте в ЗС України!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...