Хіти тижня."Умом Россию не понять": Робітники у РФ підірвали бензовоз, намагаючись відігріти його пальником (відео)

Від отриманих травм робітники померли на місці.

Скрін відео

У мережі з'явилися відео вибуху на території одного з підприємств Сургута - ТОВ "Густореченское", де двоє робітників намагалися розігріти пальником замерзлий вентиль цистерни. Трагедія сталася взимку 2015 року, проте тільки зараз з'явився запис з камери спостереження, встановленої на території підприємства. Її виклав в YouТube користувач під ніком Flur F, передають Патріоти України.

Офіційно про цей випадок повідомляло регіональне управління СКР по ХМАО. За даними відомства, 30 грудня 2015 під час вибуху на території "Густореченского" загинули два працівника підприємства.

"Під час проведення робіт близько ємності автоцистерни, зайнялися випари, в результаті вибило задню стінку ємності, від отриманих травм робітники померли на місці", - говорилося в повідомленні СКР.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...