"Хоче зі злиденної РФ у "процвітаючу республіку": Російський актор звернувся до Захарченка з проханням надати громадянство "ДНР"

Заяву Іван Охлобистін написав прямо на сцені у Ростові-на-Дону.

Іван Охлобистін. Фото: vidomosti-ua.com.

Російський актор Іван Охлобистін, відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями і підтримкою окупантів Донбасу, під час виступу в Ростові-на-Дону у вівторок, 29 листопада, написав заяву на ім'я ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка з проханням надати йому "громадянство". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив російський політолог Олександр Казаков, передають Патріоти України.

"Іван Охлобистін під час виступу в Ростові-на-Дону просто на сцені написав заяву на ім'я голови "ДНР" Олександра Захарченка про надання йому громадянства "Донецької Народної Республіки". Ось так! Радник голови "ДНР" Захар Прілєпин зачитав Івану адресу від Захарченка", - написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...