Хіти тижня. "Донецький бумеранг": Письменник-терорист Прилєпін напророкував Росії велике горе

У Росії все більше замислюються про смерть Путіна, і що чекає на країну та населення далі

Захар ПрилепінРосійський письменник, найманець "ДНР" Захар Прилєпін не виключив, що Росію може спіткати доля окупованого нею ж Донбасу, зазначають Патріоти України.

Такий прогноз він озвучив, розмірковуючи про те, хто прийде до влади в країні-агресорі після її нинішнього президента Володимира Путіна. Своєю думкою Прилєпін поділився в інтерв'ю для інтернет-газети "Ваші новини".

"Хто буде наступним президентом Росії? Я думаю, що існує три-чотири кандидати. Різні навколокремлівські фінансові угруповання зараз влаштовують оглядини. Тому — яке угруповання виявиться впливовішим, переконливішим. А може статися щось несподіване. Ми-то думаємо, що все в світі вирішується, але я-то був нещодавно свідком такої ситуації — ситуація із Донбасом", — сказав письменник-терорист.

Він зазначив, що окупація частини сходу України і дії терористів, які підтримують її, нібито змінили геополітичну картину світу й призвели до непоправних наслідків. Прилепін глибоко переконаний, що все це може повторитися і в його рідній країні.

"І тепер у нас війна, санкції, бурі літають, хаос, земні тріщини, а це все просто з людей створюється. У Росії теж таке можливе", — резюмував він.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...