Хіти тижня. "Донецький бумеранг": Письменник-терорист Прилєпін напророкував Росії велике горе

У Росії все більше замислюються про смерть Путіна, і що чекає на країну та населення далі

Захар ПрилепінРосійський письменник, найманець "ДНР" Захар Прилєпін не виключив, що Росію може спіткати доля окупованого нею ж Донбасу, зазначають Патріоти України.

Такий прогноз він озвучив, розмірковуючи про те, хто прийде до влади в країні-агресорі після її нинішнього президента Володимира Путіна. Своєю думкою Прилєпін поділився в інтерв'ю для інтернет-газети "Ваші новини".

"Хто буде наступним президентом Росії? Я думаю, що існує три-чотири кандидати. Різні навколокремлівські фінансові угруповання зараз влаштовують оглядини. Тому — яке угруповання виявиться впливовішим, переконливішим. А може статися щось несподіване. Ми-то думаємо, що все в світі вирішується, але я-то був нещодавно свідком такої ситуації — ситуація із Донбасом", — сказав письменник-терорист.

Він зазначив, що окупація частини сходу України і дії терористів, які підтримують її, нібито змінили геополітичну картину світу й призвели до непоправних наслідків. Прилепін глибоко переконаний, що все це може повторитися і в його рідній країні.

"І тепер у нас війна, санкції, бурі літають, хаос, земні тріщини, а це все просто з людей створюється. У Росії теж таке можливе", — резюмував він.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...