"Донецький бумеранг": Письменник-терорист Прилєпін напророкував Росії велике горе

У Росії все більше замислюються про смерть Путіна, і що чекає на країну та населення далі

Захар ПрилепінРосійський письменник, найманець "ДНР" Захар Прилєпін не виключив, що Росію може спіткати доля окупованого нею ж Донбасу, зазначають Патріоти України.

Такий прогноз він озвучив, розмірковуючи про те, хто прийде до влади в країні-агресорі після її нинішнього президента Володимира Путіна. Своєю думкою Прилєпін поділився в інтерв'ю для інтернет-газети "Ваші новини".

"Хто буде наступним президентом Росії? Я думаю, що існує три-чотири кандидати. Різні навколокремлівські фінансові угруповання зараз влаштовують оглядини. Тому — яке угруповання виявиться впливовішим, переконливішим. А може статися щось несподіване. Ми-то думаємо, що все в світі вирішується, але я-то був нещодавно свідком такої ситуації — ситуація із Донбасом", — сказав письменник-терорист.

Він зазначив, що окупація частини сходу України і дії терористів, які підтримують її, нібито змінили геополітичну картину світу й призвели до непоправних наслідків. Прилепін глибоко переконаний, що все це може повторитися і в його рідній країні.

"І тепер у нас війна, санкції, бурі літають, хаос, земні тріщини, а це все просто з людей створюється. У Росії теж таке можливе", — резюмував він.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...