"Холопам смотреть не велено": Навальний показав, як путінський міністр заховав свій палац від очей звичайних громадян (відео)

​Частина вікон багатоповерхового житлового будинку, які виходять на заміський особняк віце-прем'єр-міністра Росії Ігоря Шувалова, виявилися замурованими.

Скрін відеоВідповідне відео опублікував російський опозиціонер Олексій Навальний на своєму YouTube-каналі, інформують Патріоти України.

Також ще одна частина вікон зазначеного житлового будинку огороджена спеціальними бетонними заслінками, які виступають на один-два метри і як ширма загороджують вид на особняк Шувалова.

Крім цього, перед іншими будинками, говорить Навальний, спеціально було побудовано будівлю, яка закриває вид на будинок Шувалова.

У презентації багатоповерхових будинків зазначається, що частина квартир були побудовані односторонніми з міркувань безпеки, і щоб уникнути виду на приватне землеволодіння.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...