"Хоромы Мельничука": У мережу виклали фото та відео з обшуку в будинку екс-губернатора Київщини

За даними радника глави МВС, народного депутата Антона Геращенко, правоохоронці продовжують пошуки Мельничука.

Будинок Максима Мельничука. Фото: 24 канал.

В будинку нещодавно звільненого губернатора Київської області Максима Мельничука пройшов обшук у справі про отримання хабара його заступником Ігорем Любкою. Журналісти телеканалу 24 побували на місці подій в будинку Мельничука, передають Патріоти України.

Нагадаємо, 9 вересня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про гучну корупційну справу: під час отримання хабара затримали заступника губернатора Київської області Ігоря Любка. Останній вимагав та отримав хабар від своєї підлеглої (через посередника) за згодою з губернатором Мельничуком.

Пізніше дружина Мельничука Галина о 4 ранку 10 вересня подала заяву в поліцію про зникнення свого чоловіка. На офіційному сайті президента України від 9 вересня був опублікований указ про звільнення голови Київської облдержадміністрації Максима Мельничука. За даними радника глави МВС, народного депутата Антона Геращенко, правоохоронці продовжують пошуки Мельничука. Нардеп припустив, що екс-губернатор, швидше за все, злякався і переховується від слідства після затримання свого заступника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...