"Ховався в Ялті, а потім приїхав до Москви": В "Домодєдово" арештували екс-главу київської ДАІ

За інформацією джерела, Микола Макаренко пропонував хабар російським правоохоронцям, щоб його відпустили.

Микола Макаренко. Фото: ТСН.

Російські правоохоронці затримали в московському аеропорту "Домодєдово" екс-начальника київської ДАІ Миколу Макаренка, який перебував у міжнародному розшуку за підозрою в корупції. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на джерело в МВС. Новину передають Патріоти України.

"Він ховався в Ялті, а потім приїхав до Москви і хотів кудись летіти, в "Домодєдово" затримали", – сказало джерело. За його словами, Макаренко вже заарештований для екстрадиції. За інформацією джерела, Макаренко пропонував хабар російським правоохоронцям, щоб його відпустили.

На даний момент українська сторона готує документи на екстрадицію Макаренко в Україну. 23 вересня Печерський суд Києва заочно обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Як відомо, у квітні 2015 року міліція оголосила в розшук Макаренка за підозрою в корупції. Корупційні схеми базувалися на незаконних механізмах отримання грошей у реєстраційно-екзаменаційних відділах при оформленні автомобілів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...