"Хто до Відня, виходьте з автобуса, це автобус до Анталії, до Відня не цей": У мережі розповіли про паніку у аеропорту Дніпра

Такі ситуації важко уявити зараз в європейських країнах, на які ми хочемо орієнтуватися. Тому реформи мають торкнутися і цієї галузі.

Аеропорт у Дніпрі. Фото: Слово і Діло.

В аеропорту Дніпра сталася надзвичайна подія, яка призвела до "паніки, плутанини і транспортного колапсу". Про це у своєму Facebook розповів фінансист Дмитро Томчук, передають Патріоти України.

"Злітають два борти - до Анталії та до Відню. Напевно, керівництво аеропорту точно не впевнене, що в кафе чутно, як оголошують рейси. Тому в штаті є спеціально приставлена і навчена тітка, яка забігає в кафе і кричить: "Хто до Анталії, скоріше, починається посадка!" - пише Томчук.

За його словами, пасажири початку уточнювали: "Що вона каже?" "Вона говорить, що до Австралії зараз прямий злітає". "Скажіть, це вона до Відня сказала зараз літак?" "До Відня вже полетів, ви що". "Ні, не до Відня, а до Анталії, але летіти буде через Москву". "Швидше побігли, тут люди говорять, що до Відня оголосили рейс".

Пройшовши всі процедури, дві юрби забрались на поле, немов починають чемпіонат світу з футболу, зазначає Томчук. В автобусі, куди поринули люди, з'явилася друга співробітниця аеропорту в сигнальному жилеті.

"Вона заходить в автобус і починає з'ясовувати: "Ви куди летите? До Відня? Це до Анталії автобус, не до Відня. Товариші, хто до Відня, виходьте з автобуса, це автобус до Анталії, до Відня не цей автобус. Та куди ви лізете, хто до Відня, це не до Відня, до Відня такий же, тільки інший, який не до Анталії". "А куди? "- запитують у неї."Інший - до Відня, а цей - до Анталії" , - розповідає фінансист.

Після цього половина автобуса вийшла з розгубленим виглядом. Такі ситуації важко уявити в розвинених країнах, наголошує Томчук. "Я представив цю систему в аеропорту Франкфурта, де літак злітає у середньому раз на 25 секунд. Як у сотні кафе, кав'ярень, ресторанчиків в аеропорту кожні 25 секунд вбігають сотні тіток у сигнальних жилетах і на всі лади починають кричати: "Рейс на Куала Лумпур, рейс на Бомбей, рейс на Лондон, рейс на Тель-Авів, рейс на Сіеттл". Ця штука буде сильнішою "Рятувальників Малібу", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...