Хто на що гаразд: "Я не розумію, як оцінити мої шуби", - Кужель з соратниками по Раді пояснюють, як можуть, свої зволікання з е-декларуванням (відео)

Багато депутатів відповідають, "обов'язково заповнимо, але після президента і прем'єра".

Олександра Кужель. Фото: www.ednist.info.

За тиждень спливає строк подання електронної декларації чиновниками. А депутати Верховної Ради досі нидіють над ії заповненням. Для них це виявилося китайською грамотою. Одних непокоїть як записати, приміром, коштовності та шуби, інших - турбує кримська нерухомість, а ще когось - лякають імовірні грабіжники, про це вони розповіли журналістці ТСН Дар'ї Щасливій, передають Патріоти України.

"Ой, її, згадую сліпих, глухих і ненароджених, підіймаю всі документи, тому шо дуже багато треба документів", - бідкається депутат Бурбак. "Я коли її отримав, у мене був жах такий", - додає депутат Рибалка.

"Нюанс в тому, що я її не заповнив. Вона то працює то не працює", - бідкається Бойко. "Я не знаю як задекларувати всі мої пісні і вірші", - жартує Богомолець. "Не заповнила ще, тому що в мене немає відповіді на декілька питань. Як мені декларувати мою власність, яка знаходиться в Криму? Що робити з цими нерухомостями, які знаходяться в Криму? Це не тільки у мене такі питання. У багатьох є якісь там квартири на Донбасі. Треба сплатити податок на нерухомість по містці розташування власності. Як це зробити? Кому? Путіну? От і все, оце мене хвилює", - обурюється депутатка Дєнісова. А депутат Вілкул планує взяти цілу відпустку для заповнення декларації, бо "треба ж згадати всіх".

"Ще не заповнила. Я не розумію, і ми зараз взяли спеціаліста, щоб зрозуміти, яким чином оцінити три мої шуби. Три норки, три українські", - розповідає Кужель. " Я здав уже! На своїй сторінці "ФБ" розмістив, тому що насправді не приймає декларації. Я чекав 3 тижні, не можу ввести. Так, шо почитайте, там багато цікавих речей", - хизується Балога. "Я вже 3 драфти продивився. Три драфти – це перша версія, друга і третя, доти буде підготовлена остаточна версія", - каже депутат Жеваго. А Новинський одразу попередив всіх ласих до його майна грабіжників, що має багато охорони, тому не радить нікому красти.

"Та в них купа охорони, ми знаємо як в олігархів все це відбувається. Скоріше грабуватимуть простих людей", - розповідає депутатка Гопко. "Нехай залишається, навряд через цю декларацію виявлять злочинців, тому що, хто захоче приховати, той все рівно приховає, в крайньому випадку зі мною порадиться і я йому розповім", - каже Кірш. "Багато депутатів мені відповідають, "обов'язково заповнимо, але після президента і прем'єра"… От ми чекаємо", - додає Кужель.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...