"Хтось усвідомлює глибини д...пи, яку ми пізнали за останні 20 років?": У мережі показали, в яких умовах кують ракетний щит України (фото)

Стратегічно важливе виробництво на практиці дуже нагадує або шкільну майстерню, або невелику лабораторію.

В мережу виклали фотографії з цехів компаній "Луч" та "Артем", де виготовляють ракети для української армії. Світлини виклав у себе на сторінці в соцмережі Facebook журналіст Кирило Данильченко, передають Патріоти України.

"Розкішні фото з ДАХК "Артем" та з "Луч" від миколаївських журналістів. Якщо хто не пам'ятає, це одні з розробників "Стугни" і ракет до літаків. Думаю, що інші підприємства в ланцюжку виглядають так само, особливо там де прилади наведення роблять. Беру свої слова назад, що ПТУРів можна було б і більше. І 700 ракет за минулі роки, і 40-50 пускових це реально подвиг. До речі, звернули увагу на середній вік токарів? Збирати руками молодь ще можна навчити, а точити вже не особливо. І верстати так, я на працях в школі вчився на схожих", - пише журналіст.

"Як там в стрічці писали - за три роки не було грошей на інше паливо в котлах перейти? Цікаво, хоч хтось усвідомлює глибини дупи, яку ми пізнали за останні 20 років? Це не серійне виробництво - це або майстерня на працях або лабораторія, яку розширили під дрібні партії. І до того ж видаються ПТУРи в війська і в учебки, і ракети в \ в полякам, і модернізують голови", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...