Хунта буде вдячна: Росіяни депортують в Україну двох затриманих бойовиків "ЛДНР" (фото)

Суддя Адлерського райсуду ухвалив рішення депортувати терористів в Україну, за місцем їхньої прописки.

У Росії затримали бойовиків із Донбасу. Ілюстрація: соцмережі.

У російському Адлері поліцейські затримали та доставили до суду двох бойовиків "ЛДНР". Тепер для терористів готують депортацію на територію України. Про це повідомляють ЗМІ сепаратистів, передають Патріоти України.

Так, за даними ЗМІ, затриманими бойовиками виявилися 42-річний Віталій Мотков, який раніше проживав у Краматорську на Донеччині, а також 27-річний Максим Малий. "Суть у тому, що суддя Адлерського районного суду Печонкін І.Ю., особливо не розбираючись і в швидкому порядку, незважаючи на те, що терміни перебування на території РФ не були порушені (у одного термін до 22.02, у другого 28.03), ухвалив депортувати вищевказаних осіб в Україну, за місцем їх прописки, що є передачею "ополченців" у лапи київського режиму", – йдеться у повідомленні сепаратистського видання.

Також повідомляється про нібито неправомірному поведінку російських правоохоронців щодо затриманих бойовиків. "Щойно отримали інформацію, що до Моткова підійшли правоохоронці і закували в наручники, з формулюванням: "Ти не сподобався нашому капітану". Крім того, їх так і не ознайомили з постановами судді, ну і відповідно не видали копії на руки, що також є порушенням процесуального порядку", – зазначає видання.

Також наголошується, що Мотков написав заяву на отримання політичного притулку в Росії.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...