Кількість обстрілів росіян по позиціях українців ввечері різко збільшилася, – штаб АТО (відео)

Найбільшу активність бойовики виявили на Донецькому напрямку.

Шахта "Бутівка". Фото: Інформаційний опір.

Станом на 21:00 16 грудня бойовики здійснили 27 обстрілів по позиціях українських військовиків. Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Антон Миронович в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Якщо ми в нашому вечірньому зведенні на 18:00 давали 18 обстрілів, то вже о 21:00 ми зафіксували 27 обстрілів. Практично всі вони є неприцільними і біля Донецька", – сказав Миронович. "Найбільш складна ситуація залишається біля тимчасово окупованого міста Донецька. Бойовики продовжують обстрілювати зі стрілецької зброї, гранатометів, насамперед з великокаліберних кулеметів.

Населені пункти Піски, Опитне, шахта "Бутівка" сьогодні потрапили під вогонь. Також ми фіксуємо, що досить сильно активізувалися протягом сьогоднішнього дня ворожі снайпери на цьому напрямку", – додав він. Крім того, бойовики обстрілювали і населений пункт Луганське, неподалік від Горлівки, а також Ленінське.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...