Кіт-мандрівник заліз у посилку господаря, щоб опинитись за 1200 км від рідної домівки (фото)

​Кіт на прізвисько Балу провів в коробці 17 годин, але не втратив оптимізму та дружелюбності.

Балу випадково відправили поштою. Фото: соцмережі.

У канадському Галіфаксі кота відправили поштою, вихованець виїхав за 1200 км. Про це повідомляє канадське ЗМІ CP24, передають Патріоти України.

Власник тварини збирав посилку з ободами для шин, але в якийсь момент відлучився - тоді-то пухнастий клубок і пробрався в коробку. Не помітивши цього, господар упакував посилку і відправив.
Через деякий час Монреальський офіс SPCA (організація по запобіганню жорстокому поводженню з тваринами) отримав дзвінок від співробітника Purolator (канадська організація, що займається кур'єрською доставкою). Як повідомляє директор з комунікацій SPCA Аніта Капущинська (Anita Kapuscinska), кур'єр повідомив, що в посилці виявлено домашню тварину. SPCA відстежила власника вихованця, і тільки тоді той усвідомив, що вислав кота поштою.

Кіт на прізвисько Балу пробув в коробці 17 годин, і в підсумку виявився в 1200 км від будинку. Незважаючи на це, з ним все гаразд, а Капущинська називає його «надзвичайно ласкавим». Аніта додала, що Балу вже відправлений додому. Крім того, його забезпечили мікрочіпом, так що сім'я зможе знайти його, якщо він ще раз вирішить відправитися в подорож.

Наостанок Аніта Капущинська порекомендувала всім власникам тварин перевіряти посилки перед відправкою, тому що картонні коробки - дуже популярне місце серед пухнастих улюбленців.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...