З архіву ПУ. Пухнастий білосніжний велетень: Кіт Лотос вражає мережу нечуваними розмірами та красою (фото)

Кіт виглядає, як міфічна істота з казки.

Лотос вражає красою. Фото: boredpanda.com.

Коти породи мейн-кун відрізняються гігантськими розмірами. Особливо цей на імя Лотос. Про нього пише Вoredpanda, передають Патріоти України.

Кіт виглядає, як міфічна істота з казки. Лежачи на дивані з господинею, він займає більше місця, ніж вона. Його власники завели для Лотоса сторінку в Instagram, на яку вже підписалися більше 50 тисяч людей.

Дивлячись на цю пухнасту модель, така кількість шанувальників не дивує. Там господарі викладають фото Лотоса в повсякденному житті, де він виглядає гламурно та стильно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...