"Кляті піндоси" бачать усе: Новий секретний об'єкт Росії для випробувань потрапив на фото

Розташований об'єкт на полігоні Капустін Яр в Астраханській області Росії.

Новий секретний випробувальний комплекс Росії потрапив на знімок американського супутникового оператора DigitalGlobe. Про це повідомляє Jane's 360 і публікує фото, викладені у відкритий доступ, передають Патріоти України.

Розташований об'єкт на полігоні Капустін Яр в Астраханській області Росії. Датовані кадри 30 липня 2017 року. Координати випробувального комплексу 48° 36'15.8" північної широти і 45° 59'04.9" східної довготи. При цьому на картах Google Maps тестовий майданчик прихований.

За даними видання, з ділянкою пов'язане випробування системи протиракетної оборони А-235 (ОКР "Нудоль"), яке було проведено 16 грудня 2016 року. Це було перше тестування з цієї ділянки і третє успішне для А-235.

Система А-235 призначена для перехоплення балістичних повітряно-космічних цілей і гіперзвукових ракет, а також маневрених пілотованих і непілотованих космічних апаратів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...