Кличка викликають на допит в НАБУ - підозрюють у корупції

Приводом для розслідування стало відео журналістського розслідування програми "Схеми" про те, як мер Києва літав на приватному літаку зі скандальними київськими забудовниками, в тому числі, з нардепом Максимом Микитасем.

Віталій Кличко. Фото:bigmir.netСпівробітники Національного агентства з протидії корупції (НАЗК) почали збирати інформацію, яка стосується можливої корупції з боку голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка. Як повідомляють «Схеми», градоначальник отримав офіційне повідомлення про це, зазначають Патріоти України.

У Національному агентстві протидії корупції повідомили меру Києва, що вони володіють інформацією про можливе порушення ним закону "Про запобігання корупції" та починають збирати дані по цьому факту.

В тому числі, в НАЗК подивилися відео журналістського розслідування програми «Схеми» про те, як Віталій Кличко літав на приватному літаку зі скандальними київськими забудовниками, в тому числі, з нардепом Максимом Микитасем.

Тоді Віталій Кличко відповів представникам засобів масової інформації, що на вулиці під Неаполем він випадково зустрів Максима Микитася і дав свою згоду на придбання квитка на чартер, тому що він повинен був летіти з пересадкою, а Микитась прямував прямим рейсом.

Але співробітники НАЗК угледіли в цьому сліди адмінправопорушення відповідно до статті 172 частини 5 та статті 172 частини 2.

Завтра, 2 листопада міського голову Києва Віталія Кличка запрошують прийти на 11 годину ранку на допит в НАБУ і дати відповідні пояснення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...