"Когда его канонизируют?": Терорист Плотницький приписав собі авторство цитати з Біблії (фотофакт)

Пропагандисти "ЛНР" порушили своїм плагіатом одну з основних християнських заповідей "Не вкради".

Ігор Плотницький. Фото: ednist.info.

У Мережі з'явилося зроблене в Луганську фото з наочною агітацією пропагандистів "ЛНР". На знімку - білборд з написом у вигляді цитати з "Євангелія від Іоаннна" (15:13): "Нет больше той любви, как если кто положит жизнь свою за други своя". Але як автор вислову вказаний ... головний терорист "ЛНР" Ігор Плотницький, передають Патріоти України.

"И когда кажется, что террористические рыспублики достигли дна, оказывается, что и дальше есть куда падать!" - прокоментував "шедевр" пропагандистів блогер jyrnalist. "Интересно, когда его канонизируют(желательно посмертно)?" - іронізує блогер.

Варто відзначити, що, розмістивши приписану Плотницькому біблійну цитату, пропагандисти "ЛНР" тим самим порушили одну з основних християнських заповідей "Не вкради". Адже плагіат не що інше, як звичайне злодійство. Втім, з огляду на те, що "молода республіка" вже незліченну кількість разів порушувала заповіді "не убий" і "не лжесвідчи", це порушення - ще не найсерйозніше з послужного списку терористів і бойовиків "ЛНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...