Коли "рідний берег" посилає на три літери: Кремль залишає окупований Крим без газу

Постачання газу з Росії, яке постійно обіцяють організувати окупанти, й досі не налагоджене.

У окупованому Криму може стати не тільки темно, але й холодно. Фото: ТСН.

Нова невдача може спіткати окупаційну владу Кримського півострова. Після численних блекаутів, наростання дефіциту води та проблем з опаленням населення Криму може зіткнутись з нестачею природного газу. Про це Патріоти України інформують з посиланням на публікації ресурсу «ПолітІнфо».

Так, очільниця українського підприємства «Чорноморнафтогаз», активи якого на півострові свого часу «націоналізували» кремлівські окупанти, Світлана Нежнова розповіла, що для того, аби підтримувати життєдіяльність на півострові потрібно щонайменше два мільярди кубометрів газу. До окупації «Чорноморнафтогаз» повністю справлявся з задоволенням потреб місцевого населення, видобуваючи, у різний час, до трьох мільярдів кубометрів блакитного палива.

Відтак, аналізуючи показники видобутку газу на окупованому півострові, оприлюднені у відкритих джерелах, Нежнова зауважує, що станом на листопад його обсяги становлять один мільярд чотириста мільйонів кубометрів. До кінця року ця цифра може досягти одного мільярда шестисот мільйонів кубометрів, проте їх все одно недостатньо для покриття потреб населення та промислових підприємств. Постачання газу з Росії, яке постійно обіцяють організувати окупанти, й досі не налагоджене. Отже, у найближчому майбутньому населення окупованого Криму може залишитись і без газу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...