"Коли тексти пише чесний ідіот": На Кремль ТБ розповіли, як Путін втілив у життя проект Гітлера при будівництві Кримського мосту (відео)

Сенсаційна заява пролунала на одному з пропагандистських телевізійних ток-шоу.

Путін на відкритті Кримського мосту. Фото: УНІАН

У Мережі з'явився відеоролик з фрагментом прямого ефіру російського "Першого каналу" з відкриття Кримського моста, в якому голос за кадром говорить, що Путін здійснив проект будівництва моста, придуманий особистим архітектором Адольфа Гітлера.

«Цей проект хотів здійснити Микола II, цей проект хотів здійснити Гітлер і Шпеєр [головний архітектор Рейху], який зробив цей проект на початку 40-х років, а зробив його, здійснив його Путін", - сказав один з гостей пропагандистської програми "Час покаже".

Після закінчення прямої трансляції в програмі російського телеканалу також показали історичну довідку, в якій згадали проект Третього рейху по будівництву моста (фрагмент з 2:30). "Наступній спробі перешкодила Друга світова війна. Під час окупації Криму німецькими військами через Керченську протоку була прокладена канатна дорога. Гітлер планував побудувати і міст, але не встиг", - каже редактор "Першого каналу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...