"Коли у 2013 році у Вільнюсі Януковича вмовляли підписати Угоду про асоціацію з ЄС, він говорив лише одну фразу: "Путін мене вб'є" - Безсмертний (відео)

За словами дипломата, Путін і справді знищив Януковича, навіть незважаючи на те, що той угоди не підписав.

Янукович і Путін. Ілюстрація:24 канал

Колишній президент України Віктор Янукович у Вільнюсі в 2013 році заявив, що якщо підпише Угоду про асоціацію з ЄС, то президент РФ Володимир Путін його знищить. Про це розповів колишній посол України в Білорусі Роман Безсмертний в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, відео якого викладено на Youtube, зазначають Патріоти України..

Дипломат розповів, посилаючись на одного з помічників президента Литви Далі Грібаускайте, що литовський лідер і канцлер Німеччини Ангела Меркель тоді вмовляли Януковича підписати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

У відповідь у Януковича, зазначив Безсмертний, була тільки одна фраза: "Він мене вб'є", маючи на увазі президента РФ Володимира Путіна. Путін його і знищив, додав дипломат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...