Комітернове коштуватиме Україні великої крові - командир "Азову" (відео)

ЗСУ не будуть відбивати Комінтернове, впевнений Андрій Білецький.

Андрій Білецький. Фото: скрін відео

Бойовики продовжують контролювати селище Комінтернове Донецької області. Вони тимчасово відвели особовий склад та військову техніку перед приїздом представників місії ОБСЄ та журналістів, але потім повернулися на позиції. Про це заявив в ефірі Громадського ТБ народний депутат, командир полку "Азов" Андрій Білецький, інформують Патріоти України.

З його слів, 22 грудня в Комінтерновому знаходилось 5 танків і 8 одиниць бронетехніки бойовиків. Також значна кількість військової техніки розташована на складі так званої "ДНР" у населеному пункті Заїченко.

"Комінтернове зараз зайнято сепаратистами, як і вчора, як і позавчора. Часткове відведення було, десь на 3-4 години. Це пов'язано з прибуттям у Комінтернове ОБСЄ та російських журналістів. Техніка була відведена у Заїченко, власне кажучи, де вона і стояла до цього. Потім хлопці повернулися на свої місця, зайняли свої позиції" - зазначив командир полку "Азов".

Білецький також впевнений, що ЗСУ не будуть відбивати Комінтернове. "Проводити будь-які операції по його звільненню ніхто, звичайно, не планує. Та й зараз вони вже проблематичні. Тому що вони коштували б великої крові, і могли б, фактично, бути приводом порушення Мінських домовленостей з боку України" - додав нардеп.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...