"Кому нужен такой бизнес? Я б тоже не регистрировался", - Плотницький про податки в "ЛНР"

Під час спілкування Плотницького з "главою держкомітету" Сергієм Бородіним з'ясувалося, що останній дуже рідко буває в структурних підрозділах свого відомства в містах і районах.

Ігор Плотницький. Фото: vidomosti-ua.com.

На засіданні "Ради Міністрів" "ЛНР" глава "республіки" Ігор Плотницький публічно визнав, що податківці в "ЛНР" працюють настільки неефективно, що підприємцям простіше працювати, даючи хабарі, але не реєструючись офіційно. На відеозаписі, який розмістив в соцмережі блогер Savelyi Vasserman, Плотницький жорстко критикує роботу "держкомітету податків і зборів ЛНР" за те, що в податкових інспекціях не створені умови для комфортного обслуговування підприємців. Новину передають Патріоти України.

Під час спілкування Плотницького з "главою держкомітету" Сергієм Бородіним з'ясувалося, що останній дуже рідко буває в структурних підрозділах свого відомства в містах і районах. "Кому нужен такой бизнес? Я б тоже не регистрировался, ушел бы в другую сторону", - сказав Плотницький, вичитуючи Бородіна за неефективність роботи його структури і процвітаючу там корупцію.

Говорячи про проблеми в роботі податківців, головний луганський терорист побічно визнав, що в "молодій республіці" не без його участі створена система, при якій відносно нормально може існувати тільки "тіньова" економіка. До речі, в соцмережах підприємці нерідко писали про те, що будь-який бізнес в "ЛНР" можна вести, "відстібаючи" Плотницькому не менше 20% від обороту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...