Комуністи "ДНР" в шоці: У Захарченка зібралися провести свою декомунізацію

За прямою вказівкою Захарченка у "першого секретаря Компартії ДНР" Бориса Литвинова відібрали мандат "депутата Ради ДНР", фактично заборонивши діяльність комуністів на окупованій території.​

Пам'ятник Леніну в Донецьку. Ілюстрація:korrespondent.net

Ватажки проросійського бандформування "ДНР" фактично заборонили діяльність комуністів на окупованій частині Донецької області.Про це йдеться в заяві комуністів окупованого півдня Луганщини, опублікованому на сайті ЛКСМУ передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Відзначається, що за прямою вказівкою лідера "ДНР" Олександра Захарченка у "першого секретаря Компартії ДНР" Бориса Литвинова відібрали мандат "депутата Ради ДНР".

"Боротьба в ДНР з пережитками українського олігархічного капіталізму, зусилля Бориса Олексійовича (Литвинова), спрямовані на повернення в народну власність ключових промислових і соціальних об'єктів, комусь припали дуже не до вподоби. Прикриваючись заявами про те, що такі вказівки приходять з Москви, влада ДНР прийняла рішення про фактичну заборону діяльності в республіці КП ДНР", - йдеться в тексті.

"Компартія ЛНР висловлює свою всіляку підтримку своїм однодумцям в Донецьку, і звертається до Центрального комітету Компартії Російської Федерації, її першого секретаря - Геннадія Андрійовича Зюганова, всіх депутатів Держдуми - членів КПРФ з проханням виступити єдиним фронтом на захист інтересів соратників-комуністів в ДНР!" - йдеться в тексті заяви.

Також луганські комуністи висловили побоювання з приводу того, що подібна доля може торкнутися і їх самих. Комуністи застерегли ватажків "ЛНР" від подібного кроку. Про те, що будуть робити члени "Компартії ЛНР" в разі її скасування луганськими терористами, в заяві нічого не сказано.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...