Консульство Росії у Сирії постраждало від обстрілу

​Іронія долі. Через наступ союзників, військ Асада та Путіна, страждає місія Російської Федерації.

Місто Алеппо

У сирійському Алеппо будівлю генерального консульства Росії зазнало мінометного обстрілу, повідомляють Патріоти України з посиланням на МЗС Росії.

"28 квітня приблизно о 15.00 за московським часом будівля Генерального консульства Російської Федерації в Алеппо зазнало мінометного обстрілу. На територію російського закордонних установ впала одна міна, ще три вибухнули біля огорожі з зовнішньої сторони. Загиблих і постраждалих немає. Дані про розмір матеріального збитку уточнюються", - йдеться у повідомленні.

З міркувань безпеки Генконсульство Росії в Алеппо призупинило роботу в січні 2013 року, співробітники були частково евакуйовані, частково - переведені в Дамаск. Порядок на території дипмісії в наразі підтримується технічним персоналом з числа сирійських громадян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...