Короткочасне похолодання: Синоптики повідомили, в яких регіонах України чекати різкого погіршення погоди

Складні погодні умови очікуються в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Черкаській областях. У перших двох регіонах, крім сильних дощів, прогнозується мокрий сніг.

Ілюстрація:poltava.to

В Україну у вівторок, 18 квітня, прийдуть дощі з мокрим снігом, а також очікується короткочасне похолодання. Про це в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, зазначають Патріоти України.

Зокрема, складні погодні умови очікуються в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Черкаській областях. У перших двох регіонах, крім сильних дощів, прогнозується мокрий сніг.

"Буде бушувати циклон з Чорного моря. Циклон хоча і з півдня, але повітря так охолодженей, що волога маса з Чорного моря, прийшовши на холодну територію, дасть сніг", - пише Діденко.

Синоптик також закликала українців бути дуже обережними в дорозі, особливо це стосується жителів Дніпропетровської області, де очікується найбільша негода.

У той же час в Українському гідрометеорологічному центрі повідомляють, що в західному і центральному регіонах країни 18 квітня буде сонячно, а температура повітря вдень не впаде нижче позначки в 5 градусів тепла.

За даними Гідрометцентру, на заході України дощі очікуються лише в Закарпатській області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...