Коса пішла на зашморг для "любого друга"? Тимошенко змінила зачіску в день голосування за довіру / недовіру уряду (фотофакт)

Юлія Тимошенко прийшла на історичне засідання парламенту з новим іміджем.

Юлія Тимошенко з новою зачіскою. Фото: Українська правда.

Сьогодні у Верховній Раді лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко з'явилася в новому іміджі. Депутат кардинально змінила зачіску, прийшовши на історичне засідання парламенту, де буде заслухано звіт прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про діяльність Кабміну за минулий рік. Новину передають Патріоти України.

"Нова зачіска! Сьогоднішній день - це свято для ЮВТ за будь-якої політичної погоди! Відставка Сєні - це подія! Не відставка - також! Можно просто бути гарною і спостерігати! P.S. Уявляю телевізійні сюжети:" прем'єр відзвітував перед парламентом або Рада звільнила уряд, до цього дня Тимошенко змінила імідж і вразила всіх новою зачіскою", - написала Тетяна Мокріді на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...