Кожну продавали усього за 500 доларів: Дніпровські поліцейські врятували дівчат від сексуального рабства в Туреччині

Зараз встановлюються інші потерпілі з метою документування всіх фактів злочинної діяльності.

У аеропорту Харкова. Фото: 112 Україна.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Дніпропетровській області, в аеропорту Харкова попередили факт вивезення за кордон двох дівчат, одна з яких неповнолітня. Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області, таким чином, вони перекрили канал міжнародної поставки «живого товару» до міста Анталії Турецької Республіки. Новину передають Патріоти України.

Встановлено, що зловмисники пропонували двом мешканкам Дніпропетровської області роботу за кордоном у якості танцівниць. Але фактично жінки потрапляли у сексуальне рабство. За кожну жертву зловмисники мали отримати по 500 доларів.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Дніпропетровській області, в аеропорту Харкова попередили факт вивезення за кордон двох дівчат, одна з яких неповнолітня. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області, таким чином, вони перекрили канал міжнародної поставки «живого товару» до міста Анталії Турецької Республіки. Встановлено, що зловмисники пропонували двом мешканкам Дніпропетровської області роботу за кордоном у якості танцівниць. Але фактично жінки потрапляли у сексуальне рабство. За кожну жертву зловмисники мали отримати по 500 доларів.

У поліції зазначили, що зараз вживаються заходи для затримання учасників злочинної групи, які покинули територію України і вибули до Туреччини. Також встановлюються інші потерпілі з метою документування всіх фактів злочинної діяльності. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...