Країни Балтії посилюють інтеграцію: Президент Естонії одружився зі співробітницею латвійського міністерства оборони (фото)

Ільвес і Купце познайомилися в Брюсселі ще в 2003 році в Європарламенті, де нинішній президент Естонії на той момент був депутатом.

Тоомас Ільвес і Єва Купце. Фото: "Блокнот".

Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес одружився втретє. Вінчання 62-річного Ільвеса з 38-річною Євою Купце, яка працює в міністерстві оборони Латвії, відбулося в суботу в церкві естонського селища Халлісте Вільяндіського повіту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.

Нова перша леді Естонії працює керівником відділу координування державної політики в галузі кібербезпеки в міністерстві оборони Латвії. За інформацією естонських ЗМІ, Ільвес і Купце познайомилися в Брюсселі ще в 2003 році в Європарламенті, де Ільвес на той момент був депутатом, а Купце була співробітницею законодавчого органу.

Обраниця глави естонської держави раніше заміжньою не була, але у неї є син. Про те, чи продовжить Купце працювати в міністерстві оборони Латвії, ставши дружиною естонського лідера, не повідомляється.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...