"Приказано извлечь из мусорной корзины. Кремль дал команду возрождать "Новороссию", - екс-ватажок бойовиків "ДНР"

Ігор Гіркін заявляє, що «таким, як він», зараз випадає новий шанс «проявити себе».

Гіркін продовжує мріяти про славу. Ілюстрація: соцмережі.

У Кремлі дали команду поступово розганяти тему «відродження Новоросії», як це було на самому початку війни проти України. Таку заяву зробив екс-ватажок бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков), посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України.

Бойовик пише на своїй сторінці у соцмережі: «Им дана команда смены риторики с „безальтерантивного минска“ на сожаления о „потерянном шансе-2014“. Приказано извлечь из мусорной корзины термин „новороссия“ и начать вновь двигать его в массы потребителей».

Він заявив, що це означає два можливих варіанти розвитку подій в найближчому майбутньому. Гіркін уточнює: «Вариант-1: в Кремле очень боятся войны прямо сейчас и используют „старое пугало для Порошенко“ в качестве последнего аргумента. Мол, „если не угомонишься и не вернешься в „сакральный минск“ — мы вытащим вот это…“ Логично и даже (с их точки зрения) — здраво. Только вот напугать Новороссией можно было, максимум, полтора-два года назад. Сейчас — уже нет. Подготовка к большой войне запущена и ее начало — лишь вопрос времени».

На його думку, другий варіант передбачає, що Кремль готовий на капітуляцію у війні на Донбасі в обмін на «заморожування Кримського питання» і часткове скасування санкцій. Гіркін повідомляє: «Выбор невелик — между безоговорочной капитуляцией (с последующим ускоренным марш-броском по пути Милошевича) и войной. Мировой. США не станут рисковать обменом ядерными ударами. Разве что, если будут уверены, что им никто не ответит».

Крім того, він заявляє, що «таким, як він», зараз випадає новий шанс «проявити себе»: «При всем понимании „грязной изнанки“ кремлевских мотивов, полагаю, мы должны использовать новый шанс. Война все равно неизбежна и от нее нам не скрыться. Поэтому, сейчас надо принять срочные меры, чтобы новый этап борьбы за „новороссию“ снова не оказался в грязных лапках сурковского жулья — всяческих бородаев-захарченко-антюфеевых. Просто потому, что эти существа не только все прогадят и продадут сами, но и нас „сольют“. Вместе с тем, что еще осталось от России».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...