Кремль користується війною в Сирії для випробування новітніх винищувачів Су-35С, - ЗМІ

Літак Су-35С максимально наближений до бойової авіації так званого "п'ятого покоління" і є багатоцільовим надманевреним винищувачем.

Новітній російський винищувач Су-35С. Ілюстрація:vidomosti-ua.com

Російський Генштаб планує використовувати перші екземпляри новітнього винищувача Су-35С у війні на території Сирії, провівши таким чином повноцінне тестування. Про це стало відомо з публікацій у ЗМІ, які посилаються на повідомлення джерела, близького до органів з оперативного військового втручання, передають Патріоти України з посиланням на Коммерсант.

Згідно з заявленої інформацією, керівництво Генштабу має намір провести випробування інноваційних винищувачів Су-35С в умовах реального конфлікту. Передбачається, що на сирійську територію будуть перекинуті чотири примірники, які російські ВКС отримали в осінній період 2015 від авіаційного заводу в місті Комсомольську-на-Амурі.

Деякі відомості свідчать, що дані винищувачі вже прибули на сирійські аеродроми.

Варто відзначити, що Су-35С максимально наближений до бойової авіації так званого "п'ятого покоління", про що говорить індекс "4 ++". Літак є багатоцільовим надманевреним винищувачем. Він дещо поступається багатьом іншим сучасним моделям лише за параметрами стелс-технологій.

Нагадаємо, що в поточний момент російська авіація бере участь в сирійському конфлікті на боці легітимного уряду Башара Асада. Винищувачі і бомбардувальники РФ атакують позиції бойовиків ІГІЛ, а також об'єкти їхньої інфраструктури, включаючи нафтову промисловість.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...